s

s

lørdag 15. september 2012

Varm vinter i vente ?

Åhhh, endeleg : 
Ny ovn på plass i stova.
Stein på pipe og mur.

Den gamle ovnen var rett og slett heilt utbrent. Denne med katalysator, kleberstein utenpå, olivinstein i kammeret over brennkammeret, skal lagre varmen og fordela den utover døgnet. Det blir spennande å sjå om det vil fungera.
I alle fall er det blitt veldig fint synest me . Tidlegare har eg om-møblert for bl.a. å sleppa å sitja i sofaen og sjå på  den stygge ovnen og muren. No skal eg møblera på nytt igjen og det er heilt i orden !!
Fortsatt fin helg alle. 

5 kommentarer:

 1. Jøss for ein flott ovn....supermoderandes!! Den vert god og lune seg på no utover når tempraturen viser " fyr i ovnen" grader ute :) Steinen på pipa passa perfekt...dekorativ.
  Skjøna godt at du vil ommøblere så du får nyte synet av flammane i den lekkre ovnen.
  Takk for koselig kommentar hos meg og velkomen som følgar, kjempekjekt :)
  Ha fortsatt ei trivelig helg.

  SvarSlett
 2. oaHO, dette var virkelig et dollarglis av en ovn. Nydelig til den steinsatte brannmuren, gratulerer med et vakkert, nyttig- hyggekveldsobjekt i stua!

  SvarSlett
 3. For en kjempelekker ovn! Og muren var kjempefin også. Takk for hyggelig kommentar hos meg. Ha en god helg og kos deg med ovnsvarmen!

  SvarSlett
 4. Nydelig vegg! Inspirende :) Hvor har du fått tak i den steinen? Merke? Navn?
  Vennlig hilsen Julie!

  SvarSlett
 5. heisan Julie. Litt tilfeldig at eg oppdaga interessa di, så beklager tregt svar.... Steinen på murveggen er granitt. Den er satt saman i passe mure-blokker, f.eks med ferdige hjørner og sånn. Vi hadde murer som gjorde sjølve jobben. Desse stein flisene/blokkene kjøpte me på eit lokalt byggevaresenter, men dei er til salgs f.eks i flisebutikker også. Håper det var til hjelp. Ha det godt.

  SvarSlett