s

s

søndag 6. april 2014

Etter sol kom regn.

Her har godværsperioden gått over i regn.  For meg har dette også vore ein "i bra form periode". Heilt fantastisk bra periode.
 Kanskje regnet kom for å hjelpa meg å vatna
 buksbomhekken min ??


Sånn blei det til slutt. Eg er godt fornøyd. Kan berre ynskja meg at hekken veks raskt, men det er vel for mykje å venta av denne hekken......
I forfjor fekk eg tak i kvit bergenia og den starter med blomstring no . Den er  sååå fin synest eg.Den veks på ei lita berghylle i ca 15 - 20cm med mold og der liker den seg visst. Har også den lilla sorten. 
Ei plante eg varmt anbefaler.
Til slutt litt blomstring frå hagen tatt nett før regnet kom :

9 kommentarer:

 1. Det blir nok flott med buksbomhekk langs gjerdet, men litt tolmod må vel til!
  Den hvite Bergeniaen var nydelig!
  Vi har vært på Geilo i helgen. I går snødde det lett der utpå dagen, men i dag var det opplett. Det var fine kjøreforhold over Hardangervidda i dag med bare veier. Regnet møtte oss i Eidfjord. Det blir visst en liten pause fra regnet i morgen, det passer meg bra.
  Ha en fin ny våruke!

  SvarSlett
 2. Hei Torill :) Så godt at du har hatt en fin periode! Å få være ute og kose seg i hagen i det fine været vi har hatt gjør godt for kropp og sinn. For min del har det vært en skikkelig opplading :) Så fint det har blitt i bedet ditt, og det kommer til å bli så fint med buksbomhekken du har plantet! Fine vårblomstrer har du også! Jeg fikk en rot av en brogbladet Bergenia av en hagevenn denne uken som jeg er veldig spent på.
  Ønsker deg en fin ny uke! Hilsen fra Tone

  SvarSlett
 3. Så fint at formen er bra, blir glad på dine vegne :) Tenker dette blir bra, men vi hagemennesker må også ha tålmodighet vet du ;) Deilig å se at det blomstrer igjen, det er foreløpig sparsomt her, men endelig har krokusen kommet frem tross snø og kulde fortsatt.
  Nyt dagene og formen, klem fra Tua.

  SvarSlett
 4. Litt av en jobb å plante den hekken ! Buskbomhekk er fint. Den hvite Bergeniaen er vakker,så jeg får prøve å finne en av den typen.
  Ha en fortsatt fin vår !
  Eirin

  SvarSlett
 5. Det blir flott når hekken får vokse seg til! Du har ganske bratt tomt, ser det ut til etter bildene å dømme. Så fint at formen er bra, håper det varer lenge :)
  Din hvite Bergenia er kjempefin!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, tomten er veldig bratt !! Utfordrende å laga hage men kjekt og.

   Slett
 6. Så flotte bilde frå hagen din :) Eg nyte synet!
  Kjekt å høyra at formen din har vore fin i finveret :)
  Hagestell er verdens beste terapi så lenge ein er nokolunde oppegåande :)
  Ha deg fine vårdagar framover :)

  SvarSlett
 7. Det ble kjempefint jo:):)!! Blir spennende å følge veksten fremover. Godt å høre at formen din har vært fin. Det hjelper nok med litt sol, varme og vårstemning. Det blomstrer så vårfint hos deg at. Ha en riktig fin påske.

  SvarSlett
 8. Så mange fine bilder av vår blomster i hagen din. Håper på mye sol og varme nå;-)

  SvarSlett