s

s

torsdag 3. april 2014

Lurt ?

 Her langs gjerdet skal det koma hekk. 
Planen min om buksbom-hekk vart satt ut i livet for to dager sida. Reiste å handla inn , fort og kanskje gale !!
I går starta eg å planta ut og fekk meg ei overasking då eg "spretta" pottene. For der såg det sånn ut :Det er ikkje det at eg ikkje veit at eg bør sjekka om røttene kjem ut av pottene og er friske osb. Har gjort det så mange ganger. Aldri har eg funne dårlige varer. Men altså denne gangen, då eg absolutt burde sjekka, såg det slik ut. Eg håper det likevel går bra. Plantene er planta ut , vatna og gjødsla .
 Håper hellet er på mi side denne gangen. 


7 kommentarer:

 1. Av og til kan en få seg en overrasking ja..men tror det går bra jeg...de er jo tøffe buksbom:)
  Flott med hekk ved gjerdet:))

  SvarSlett
 2. Hei Torill :) Det blir fint med buksbom hekk langs gjerdet. Det er fort gjort og glemme å sjekke røttene. Jeg husker det av og til, men har stort sett vært heldig. Håper det går bra med hekken din! Ha en fin kveld :)

  SvarSlett
 3. Hei! Jeg opplevde det samme for noen år siden, men jeg ble gjort oppmerksom på at at det var barrotplanter. Det er jo, det er når all jorda faller av. Det gikk helt fint. Bare pass på å vanne jevnlig. Lykke til! Anne

  SvarSlett
 4. Sånt er utrolig kjedelig ! ! Det samme skjedde med oss for to år siden. Gartneriet ville helst hatt plantene tilbake, og fjernet det de hadde. Vi fikk beskjed om å vanne hver dag i 6 uker, og hekken greide seg fint sist vinter.
  Lykke til.
  Eirin

  SvarSlett
 5. det vil vel helst gå bra, er ikke buxbum ganske tålige planter? stiligt blir det i varje fall med en slik hekk :)

  SvarSlett
 6. Det går nok bra, bare hekken vannes i tide og utide ;) Ønsker deg ei strålende uke.

  SvarSlett
 7. Det skal nok gå bra med sånne hardføre planter. Men, som du sier, så er det jauggu viktig å sjekke kvaliteten. Jeg har hatt mine uheldige kjøp opp gjennom tiden. Ha en god uke!

  SvarSlett